2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét elgázoltak egy kerékpározó gyermeket

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. Szeptember 22.

Valószínűleg újfent kerékpáros figyelmetlenségéből adódott egy baleset Csongrádon. Ezúttal hétfő kora este, a Nyíl és a Bethlen utca kereszteződésénél, a táblával jelzett megállási kötelezettsége ellenére hajtott át a védett úton egy fiú. A kivilágítatlanul közlekedő kerékpárost a Nyíl utcán haladó, s épp akkor odaérkező járművezető – aki elmondása szerint naponta rettegve hajt végig ezen az útszakaszon – elütötte. Az orrcsonttörést és végtagi zúzódásokat szenvedett gyermeket a kórházból még este hazaengedték. Tizenegy napja a Fő utcán, az egyik nagyáruházi parkolónál volt hasonló, vélhetően szintén a kerékpáros figyelmetlenségéből adódott baleset.

Alkonyodott, amikor a Bethlen Gábor utcán – egy általa ismert, megszokott útvonalon – hazafelé tartott kerékpárjával egy tizenhárom éves fiú. A kivilágítatlan járművel a Nyíl utcai kereszteződésben ugyan kötelező lett volna megállnia, ám – információink szerint – mégis alig lassítva, megfelelő körültekintést elmulasztva hajtott át a védett útvonalon.

A kereszteződésbe épp akkor érkezett járművével a helyszíntől csak néhány háznyira lakó férfi, aki már hiába vészfékezett, elütötte a fiút. A járművezető – elmondása szerint – nappal és este is rettegve halad végig ezen az útszakaszon, ezúttal is az utca közepére húzódva haladt, mert a tapasztalatai szerint egy hasonló helyzetet ezen az útszakaszon is eredményesebben lehet így kivédeni. Ezúttal azonban hiábavaló volt az óvatoskodása.

A fiú az esés következtében orrcsonttörést szenvedett, s a lábain és a kezein is megütötte magát, de a végtagjain szerencsére csak zúzódásokat és kisebb hámsérüléseket szenvedett. Információink szerint a szentesi kórházból két órán belül hazaengedték.

A hétfő este 7 óra előtt pár perccel történt baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja, csakúgy, mint a szeptember 11-i gázolásét, amely során egy – vélhetően – figyelmetlenül kerékpározó testvérpár fiatalabbik tagját, egy kilencéves fiút ütött el egy parkolóból kihajtó furgon. Ama balesetről itt olvasható részletesebb információ.

Fotók: Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés