2024. május 03., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Tímea és Irma nevű olvasóinkat.  Holnap Mónika és Flórián napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csatornás szélhámosok verték át a csanyi papot

Hírek - Sziréna

CSANYTELEK, SIÓFOK - 2014. Augusztus 4.

A rendőrség országos elfogatóparancsot bocsátott ki egy huszonegy éves siófoki férfi ellen, aki az elmúlt héten a társaival együtt hetvenezer forintot csalt ki a csanyteleki plébánostól. A szélhámosok kötelező csatornatisztításra hivatkoztak. A messziről jött idegenek a szolgáltatás díjaként kérték a paptól az összeget. Csanyteleken még nincs kiépített csatornahálózat, a katolikus atya mégis fizetett.

Csanytelek polgármestere augusztus elsején jelezte a rendőrségnek, hogy ismeretlen tettesek hetvenezer forintot csaltak ki a helyi plébánostól. A község első számú vezetője szerint a férfiak arra hivatkoztak, hogy az a kötelező csatornatisztítás díja.

A próbálkozás annál is inkább merész volt, mert Csanyteleken még nincs kiépített csatornahálózat.

A rendőröknek a plébános elmondta, hogy először nem kérte a munka elvégzését, de a magukat szakemberként aposztrofáló személyek addig erősködtek, mígnem mégiscsak fizetett.

A Csongrád Városi Rendőrkapitányság nyomozói néhány órán belül megállapították az egyik gyanúsított személyazonosságát. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a huszonegy éves siófoki férfi ellen a rendőrség országos elfogatóparancsot bocsátott ki.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés