2024. május 08., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Mihály nevű olvasóinkat.  Holnap Gergely és Katinka napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vádat emelhetnek a kocsmai duhaj ellen

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. Augusztus 4.

Még június derekán fejelte le a haragosát B. Krisztián, aki másnap már nem emlékezett a történtekre. A férfi e súlyos testi sértéssel – mely következtében a sértett orra eltört – egy csongrádi kocsma előtt zárt le „eredményesen” egy szóváltást. A rendőrség a duhajkodó ügyében folytatott nyomozást július végén vádemeléssel zárta le.

A rendőrség megalapozott gyanúja szerint B. Krisztián június 14-én az esti órákban az egyik csongrádi sörözőben italozott. Nem sokkal zárás előtt megjelent a kocsmában egy vendég, akivel a férfi évek óta rossz viszonyban állt. A gyanúsított már a szórakozóhelyen is kötekedett a sértettel, majd – mikor a férfi kilépett az utcára – előzetes figyelmeztetés nélkül lefejelte. A sértett orra eltört.

A Csongrád Városi Rendőrkapitányság B. Krisztián ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás. A férfi kihallgatásán azt vallotta, hogy nem emlékszik a történtekre.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az ügy iratait – vádemelési javaslattal – már megküldték az illetékes ügyészségnek.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés