2024. április 24., szerda.       Köszöntjük névnapjukon György nevű olvasóinkat.  Holnap Márk napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Leszakadt a főutcán egy hárommázsás faág

Hírek - Sziréna

TÖMÖRKÉNY - 2014. Július 30.

A csongrádi tűzoltók és az áramszolgáltató szakemberei együttes munkával távolították el azt a villanyvezetékekre szakadt hatalmas faágat, amely Tömörkény legforgalmasabb utcájában, egy öreg tölgyről szerda délután öt óra előtt szakadt le. Csak a szerencsén – valamint az ágat felfogó masszív villanyvezetékeken – múlott, hogy az óriási fadarab nem okozott tragédiát.

Leszakadt egy közel hárommázsás tölgyfaág Tömörkényen, a Kossuth utcán, a templom mellett. A hatalmas tölgy alatt az elektromos hálózat vezetékei tartották meg az ágat. Jórészt csak a vezetékek kellő szakítószilárdságán múlott, hogy az ág nem okozott balesetet, vagy tragédiát, ebben az időszakban ugyanis Tömörkényen ez az egyik legforgalmasabb útszakasz.

A csongrádi tűzoltók az EDF DÉMÁSZ munkatársaival együttműködve hárították el a balesetveszélyt. Tömörkény főutcáján este hat óra előtt állt helyre a forgalom.

Fotók és információ: Révész Gábor

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés