2022. május 23., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Dezső nevű olvasóinkat.  Holnap Eszter és Eliza napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Halálos motorbaleset az Agip-benzinkútnál

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2011. Július 29.

 

A kórházba szállítás után belehalt a sérüléseibe az a csongrádi motoros, aki ma 17 óra körül a Széchenyi úton a városközpont felé haladt, a malom bejáratánál kezdődő útkanyarulat előtt előzésbe kezdett, majd fékezett, s az előtte haladó gépkocsinak ütközött.

A mentők a szentesi kórházba szállították azt a csongrádi férfit, aki a nagyteljesítményű motorkerékpárjával a csongrádi Széchenyi úton Kiskunfélegyháza felől a városközpont irányába közlekedett, s az Agip-benzinkútnál lévő útkanyarulat előtt előzésbe kezdett. A motoros előtt haladó egyik gépkocsi vezetője a Fekete János utcába kívánt bekanyarodni, az ebbéli szándékát jelezni kezdte. A fiatalember ezt észlelve fékezett, a motorját megdöntötte, s az útfelületre fektette. Úgy tudjuk, a jelentős sebességgel továbbcsúszó motorról leeső férfi nekisodródott a gépkocsinak, s ekkor súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A sérültet a mentők a szentesi kórházba szállították, ám ott az életmentő beavatkozás már nem járt sikerrel, a 24 éves fiatalember röviddel a kórházi ellátás megkezdése után életét vesztette.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja. A helyszínen több mint egy órán át teljes útlezárás volt érvényben.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés