2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csongrádiak sérültek a szentesi balesetben

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. Június 11.

Információink szerint három csongrádi és egy szentesi személy sérült meg abban a szerda délutáni szentesi balesetben, amely során két személygépkocsi a hipermarketnél frontálisan ütközött. Az eddigi adatok szerint a Csongrád felé tartó személygépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol egy szentesi taxinak ütközött. A taxis egyedül ült a gépkocsiban. A csongrádi járműben hárman tartottak hazafelé. Mindkét gépjármű jelentősen roncsolódott. A három súlyos sérült közül egy csongrádi asszonyt mentőhelikopterrel a megyeszékhelyi klinikára szállítottak. A csongrádi gépkocsi idős utasánál súlyos belső vérzés alakult ki, őt a szentesi kórház sürgősségi osztályára szállították, de már nem tudtak rajta segíteni, még az esti órákban életét vesztette. A csongrádi gépkocsiban utazott egy gyermek is, aki – információink szerint – könnyebben sérült.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleménye szerint a két személyautó a Csongrádi úton, a hipermarketnél lévő körforgalom előtt ütközött. A rendőrség rendelkezésére álló adatok szerint a Csongrád felé tartó személyautó – eddig tisztázatlan okok miatt – tért át a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a szentesi taxival összeütközött. Mindkét jármű sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsokból, miközben a helyszínre a mentőhelikopter is megérkezett. A balesetben négy ember – köztük egy gyermek – sérült meg. Az elsődleges adatok szerint a taxis férfi és a csongrádi autóban ülő két nő szenvedett súlyos sérüléseket.

Lapunk információi szerint egy piroskavárosi család három tagja utazott a szemközti sávba áttért gépkocsiban. A szentesi légimentő-bázisról ékezett helikopterrel egy asszonyt Szegedre szállítottak, információink szerint ő vezette a csongrádi gépkocsit. A szentesi kórház sürgősségi osztályára szállított súlyosan sérült csongrádi utasnál erős belső vérzés alakult ki. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerda késő este kiadott hivatalos közleménye szerint a hetvenegy éves asszony a szakszerű ellátás ellenére elhunyt.

A baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. A mentésben a szentesi egységek mellett csongrádi tűzoltók és mentők is részt vettek.

A Szentesi Mozaik helyszíni fotóit itt lehet elérni.

Fotók: Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés