2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a cserbenhagyó gázolót

Hírek - Sziréna

TÖMÖRKÉNY, PÁLMONOSTORA - 2014. Április 11.

Egy tömörkényi bevásárlás után a kerékpárján hazafelé tartott szerda délután háromnegyed négy körül egy ötvenkét éves pálmonostori férfi, akit a Csukás-éren átívelő hídon egy őt előző kamion elgázolt. A balesetet a sofőr észlelte ugyan, mégis megállás nélkül továbbhajtott. Információink szerint a gázolás idején szintén a 4504-es számú főúton közlekedő személy jegyzett meg a kamionnal kapcsolatban egy – a járművön jól látható – fontos adatot, így csütörtök kora reggelre a rendőrök már nem csak a céges gépjárművet, hanem a sofőr személyét is egyértelműen be tudták azonosítani.

Mentőhelikopter is érkezett szerda délután a Bács-Kiskun és Csongrád megye határához közel lévő Csukás-éri hídhoz, melyen elgázolta a hazafelé tartó férfit az akkor még ismeretlen kamionos. Az elütött kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a riasztás után perceken belül a helyszínre érkezett szentesi mentőegység sem tudta az életét megmenteni.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleménye szerint csütörtök reggel hat órára beazonosították a balesetet okozó V. Gyula negyvenhárom éves gyömrői lakost. A rendőrök a férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A sofőr a vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gázoló az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A baleset helyszínén készült fotók ide kattintva (felugró ablakban, közvetlenül a Petőfi Népe honlapjáról) tekinthetők meg.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés