2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Banditizmus – Megrázták a pofonfát a Fő utcán

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. Április 5.

Az esti órákban rázta meg a pofonfát a városközpontban az a három fiatalember, akik azért támadtak két diákra, mert állítólag rámosolyogtak az egyikük barátnőjére. A hősszerelmes a főképpen mosolygónak leakasztott egy féltékenységi pofont, de ez a haverjainak nem volt elegendő, egyikük ezért arra szólította fel a két fiút, hogy pofozzák meg egymást. Az adok-kapok elkezdődött, de a támadók szerint gyatra volt az ütlegelés, ezért a feldühödött lovag barátja többször megütötte, majd megrúgta a srácokat. A támadók pár perc múlva elmenekültek a helyszínről, de a rendőrök elfogták őket.

Az autóbusz-állomásról a Fő utca felé tartott március 30-án az a két fiatal, akik elhaladtak egy társaság mellett. Az éppenséggel a térfigyelő kamera mellett álldogálók közül egy lány a fiúk után szólt, de ők nem álltak meg. Rövidesen a Fő utcán a hátrahagyott társaság három tagja elállta a diákok útját. A tizennyolc éves támadók egyike elkapta az egyik, náluk fiatalabb fiú nyakát, majd tenyérrel arcon ütötte. A banditák ezt követően egymás megpofozására szólították fel a srácokat, ám az egyikük nem volt elégedett az ütések mértékével, ezért többször megütötte és megrúgta őket.

A könnyű sérüléseket szenvedett fiúk bejelentést tettek a rendőrségen. Az egyenruhások rövidesen azonosították, majd elfogták és kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket. A támadók közül Sz. István és Cs. Gergő részletes beismerő vallomást tett. Sz. István a nyomozóknak elmondta, hogy azért bántotta a két fiút, mert úgy látta, hogy az egyik nekiment a barátnőjének és az arcába nevetett.

A támadók ellen aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés