2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vándorbűnözők – Húsz tonna húsra fájt a foguk

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, KISKUNFÉLEGYHÁZA - 2014. Április 1.

Hétfő délután egy kiskunfélegyházi üzemből két román férfi egy kamionnyi húst akart elvinni. Miután a csalók észlelték, hogy az átadott hamis szállítmányozási papírok miatt feltehetően lebuktak, beültek a kamionjukba, s elviharzottak a helyszínről. Rövidesen – immár Csongrád belterületén – tartóztatták fel és fogták el őket a rendőrök.

A külföldi forgalmi rendszám is hamis volt azon a kamionon, amellyel az egyik kiskunfélegyházi húsüzemből húsz tonna sertéshúst akart ellopni két román állampolgár.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a cég munkatársai az iratokat ellenőrizték, amikor a férfiak hirtelen távoztak a helyszínről. A cég munkatársai számára a hátrahagyott dokumentumok hamisnak tűntek, ezért értesítették a rendőröket, akik egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki.

A csalási kísérlettel vádolt harmincöt és huszonnyolc éves férfiakat még hétfőn őrizetbe vették.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés