2020. szeptember 26., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Jusztina nevű olvasóinkat.  Holnap Adalbert napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szinte újjászülethettek a Seat utasai

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. Március 10.

Fejtetőre fordulva állt meg egy Seat hétfő este negyed 9 után a Szentesi úton. A jármű a benzinkút irányából a városközpont felé haladt, amikor a Dohány sor és a Deák Ferenc utca közötti szakaszon a sofőr elvesztette az uralmát a gépkocsi felett. A jármű megpördült, majd – egy bokrot letarolva – közvetlenül egy fa előtt állt meg. Az autóban négyen utaztak, közülük egy személy kisebb sérülést szenvedett, hárman pedig karcolások nélkül szálltak ki a járműből.

A mentőket már az út szélén állva várta az a négy csongrádi lakos, akik egy fejtetőre állt Seat típusú személygépkocsiból szálltak ki. A jármű a Szentesi úton haladt, amikor – eddig tisztázatlan okok miatt – megperdült, majd a jobboldali járda mellé, közvetlenül egy vastag törzsű fa elé vágódott.

A csongrádi mentők mindkét ügyeletes járművel a helyszínre vonultak, de szerencsére nem sok dolguk akadt, ugyanis – a szokásos rutinvizsgálatokon túl – csupán egy kisebb kézsérülést kellett ellátniuk. A járműben utazók mindannyian önerejükből hagyták el a járművet, melyet a kiérkező csongrádi tűzoltók áramtalanítottak. Értesüléseink szerint a baleset szerencsés alakulásában az is közrejátszott, hogy a sofőr és az utasok is használták a biztonsági övet. Úgy tudjuk, a helyszínen megfújt szonda adatai alapján egyértelműen kiderült, hogy a jármű vezetője nem fogyasztott alkoholt. A baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés