2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ittas lehetett a kerékpárost gázoló kamionos

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. Március 4.

Felhajtott egy üveg sört, majd volán mögé ült, s tankolni indult az a csongrádi kamionsofőr, aki a Széchenyi úti benzinkútról kedd délután, nem sokkal 5 óra előtt kihajtva elütött egy kerékpárost. A hatvan év körüli nőn – az elsődleges információkkal ellentétben – szerencsére nem gördült át a jármű első kereke, de így is súlyos sérüléseket szenvedett.

Információink szerint a helyszíni szondáztatás során felmerült az ittasság gyanúja a sofőrnél, aki kedd délután, tíz perccel 5 óra előtt elütött egy kerékpárost, ezért a koraesti órákban a rendőrség vérvételre vitte. Szerkesztőségünk úgy értesült, hogy a férfi hajnalban indult volna útnak Csongrádról egy szállítmánnyal, ezért már a pihenőidejét töltötte.

A tapasztalt kamionos délután több jelentős hibát is vétett. Elfogyasztott egy üveg sört, majd ezt követően úgy döntött, hogy a hajnali órák helyett még késő délután elmegy tankolni. A Széchenyi úti benzinkútról a városszéli telephelyre indulva figyelmetlenül hajtott ki. A manőver során elütötte az épp akkor odaérkező biciklist, aki – az eddigi információink szerint – az úttal párhuzamosan lévő kerékpárúton, a városközpont irányába szabályosan haladt. A nő élete pillanatokon múlott, ugyanis – szinte csodával határos módon – a jármű alá, a bal első kerék mellé esett, így az nem gördült át rajta.

A csongrádi mentők a sérültet a szentesi kórházba szállították. Szerkesztőségünk koraesti információi szerint a szerencsétlenül járt kerékpáros sérülései súlyosak, a vizsgálata és a sürgősségi ellátása a cikkünk megjelenésekor még folyamatban volt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleménye szerint a Csongrád Városi Rendőrkapitányság a sofőr ellen eljárást indított.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés