2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mobil helyett malter, tánc helyett semmi

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2014. Február 5.

Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le a napokban a Csongrád Városi Rendőrkapitányság. Egy miskolci férfi interneten hirdetett eladásra mobiltelefonokat, de a megküldött csomagokban az elektronikai készülékek helyett – többek között – vakolatdarabok voltak. A gyanúsított emellett táncos előadással is szélhámoskodott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy huszonkét éves miskolci férfi egy apróhirdetési weboldalon kínált eladásra mobiltelefonokat. A hirdetésére ketten jelentkeztek, akik előzetes egyeztetés után átutalták a gyanúsítottnak a készülékek vételárát, s a postaköltséget is kifizették. A férfitől kapott csomagban azonban a telefonok helyett fólia, rongydarab, malter és vakolat érkezett.

Egy másik sértett táncos előadást rendelt a férfitől, s a produkció árát utalással előre kifizette. A megrendelt előadást a férfi nem teljesítette, a korábbi elérhetőségét megszüntette, s a számára kifizetett pénzt sem juttatta vissza a megrendelőhöz.

A nyomozók beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható E-N. Róbertet, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A Csongrád Városi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, s az iratokat az illetékes ügyészségnek – vádemelési javaslattal – megküldte.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés