2024. április 18., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Andrea és Ilma nevű olvasóinkat.  Holnap Emma napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csórták a gázolajat – Bíróság elé állnak

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. November 18.

Miután a városban furcsa módon „kiszáradtak” egyes leállított traktorok üzemanyagtankjai, a rendőrök nyomozni kezdtek. Kiderült: nem a gázolaj párolgási intenzitása nőtt meg, hanem egy kisteleki és egy tiszaalpári férfi „járt rá” eredményesen a traktorokra. A tolvajok ellen a Csongrád Városi Rendőrkapitányság vádemelési indítványt tett.

A rendőrség megalapozott gyanúja szerint Sz. Tibor huszonnyolc éves tiszaalpári, valamint N. Róbert harminc éves kisteleki lakos májusban egy csongrádi ingatlan udvarán két traktorból összesen harminc liter gázolajat lopott el. A haverok ezt követően folytatták a tolvajlást, s júniusban egy Csongrád melletti tanyán – az ott felállított fóliasátor oldalát megbontva – egy mezőgazdasági munkagépből ötven liter üzemanyagot eresztettek le. Az ingatlan riasztórendszere ekkor azonban megzavarta őket, ezért – a zsákmányukat hátrahagyva – elmenekültek.

A csongrádi rendőrök a beszerzett információk alapján azonosították és felkutatták a tolvajokat, akik ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A nyomozást a Csongrád Városi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a napokban befejezte, s az ügy iratait – vádemelési javaslattal – megküldte az illetékes ügyészségnek.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés