2023. szeptember 30., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Jeromos nevű olvasóinkat.  Holnap Malvin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a tömörkényi betörőket

Hírek - Sziréna

TÖMÖRKÉNY - 2011. Június 2.

Az unokatestvérével együtt követett el betöréseket az a 25 éves tömörkényi férfi, akit a héten fogtak el a csongrádi nyomozók.

A rendőrség elsődleges információi szerint a fiatalember bement a Bánomhegyi dűlőn lévő egyik ingatlanba, a zárt garázsajtót befeszítette, majd ellopott onnan egy sarokcsiszolót, egy flexet és különböző szerszámokat. A nyomozók megtalálták a bűncselekményből származó tárgyakat, melyek egy része nem tőle, hanem a rendőrök által már jól ismert tömörkényi orgazdától került elő.

A gyanúsított elszámoltatása során kiderült, hogy a 18 éves unokatestvérével együtt járt egy másik, tömörkényi használaton kívüli ingatlanban is, ahonnan egy segédmotort és két színes televíziót tulajdonítottak el. A motort az unokatestvérével együtt alkatrészeire bontották, majd azok egy részét a házuk kertjében elásták, a többit értékesítették. Az eladott alkatrészek egy része a házkutatások során szintén előkerült.

A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, ellenük a Csongrád Városi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat büntetőeljárást.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés