2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tántorgó – Gyermekét szállító ittas sofőr okozott súlyos balesetet a 451-es számú főúton

Hírek - Sziréna

SZENTES - 2013. Augusztus 16.

Péntek délután újabb baleset bénította meg a 451-es számú főutat, ezúttal a Szentes és Csongrád közötti szakaszon. A frontális karambolt okozó sofőr, s a vele utazó tíz év körüli gyermeke karcolásokkal vészelte át az ütközést, a másik – vélhetően teljesen vétlen – gépjármű vezetője viszont súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset miatt bő két órán át teljes útzár, majd félpályás útlezárás volt érvényben.

A szentesi tiszai strandi útelágazásnál ütközött frontálisan péntek délután, pár perccel 4 óra előtt két személygépkocsi. A Suzuki Swift és a Chevrolet Aveo egyaránt totálkárosra tört.

Mindkét járműben ketten utaztak. A balesetet okozó, a szentesi tiszai strandra tartó, ezért balra bekanyarodó, ám a műveletet figyelmetlenül megkezdő Chevrolet sofőrje – a hivatalosan meg nem erősített helyszíni információink szerint – szemmel láthatóan ittas volt. A vétkes sofőr és a vele utazó gyermeke nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Suzuki sofőrjét súlyos, utasát könnyű sérülésekkel szállították a mentők a szentesi kórházba.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleménye szerint a balesetet okozó 35 éves szentesi férfit a rendőrök vér- és vizeletvételre előállították, ellene járművezetés ittas állapotban bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A szemmel látható ittasságról szóló információnkat is megerősítette a közlemény, ugyanis a vétkes sofőr vezetői engedélyét még a helyszínen bevonták.

Fotók: Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés