2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Betyárvilág – Szentesen buktak le a csongrádi és a felgyői marhatolvajok

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, FELGYŐ, MINDSZENT, SZENTES, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY - 2013. Augusztus 5.

A szarvasmarhákat heteken keresztül lopta Hódmezővásárhelyről, Mindszentről és Felgyőről két csongrádi és egy felgyői férfi. A tolvajokat Szentes külterületén fogták el a hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók. A tíz állatból csak egy került elő.

A bűncselekmény-sorozatot az 51 éves felgyői Cs. Péter, valamint a 22 éves csongrádi fia, Cs. Bence tervelte ki. A családi tolvajduó a 26 éves csongrádi K. Norbertet csak sofőrként vette be a buliba. A tolvajok a jószágokat minden esetben egy bérelt kisteherautó csomagterében vitték el a tanyákról és a legelőkről.

A hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók az alábbi képen látható egyetlen állatot tudták lefoglalni, a gyanúsítottak ugyanis a többi jószágtól mindig igen gyorsan megszabadultak.

Fotó: CSMRFK

A három betyár több millió forint kárt okozott a hódmezővásárhelyi, a mindszenti és a felgyői gazdálkodóknak.

A csongrádi Rádi Norbert rendőr alezredes által vezetett Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vette. Az előzetes letartóztatásukról, illetve az egyéb, személyi szabadságukat korlátozó kényszerintézkedések esetleges elrendeléséről hétfő délután dönt a bíróság.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés