2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

KTN – Elfogtak két vidéki kábítószer-terjesztőt

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. Augusztus 5.

A rendőrség hétfő délelőtt megerősítette a vasárnap közölt információinkat, miszerint vidéki kábítószer-terjesztők buktak le az idei Körös-toroki Napok idején. A amfetamin tartalmú anyagot árusító két Bács-Kiskun megyei férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték az előzetes letartóztatásba vételüket.

Mint vasárnap megírtuk, a rendőrök, a polgárőrök és a biztonsági szolgálat tagjai összehangolt munkája is bizonyára közrejátszott abban, hogy – információink szerint – a területen egy vidéki bűnszervezet tevékenységének is sikerült megálljt parancsolni. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hétfő délelőtt kiadott hivatalos közleményében megerősítette az értesülésünket, miszerint vasárnap hajnalban a Körös-toroki üdülőterületen három gramm amfetamin tartalmú kábítószert vásárolt két férfitól egy szórakozó fiatal. Az árusokat a nyomozók azután fogták el, miután a vevőtől kézbe kapták a drog ellenértékét.

A harmincéves kunszállási J. László és a húszéves kiskunfélegyházi R. Soma autójában a rendőrök további előre kicsomagolt kábítószert és készpénzt találtak, aminek eredetével a gyanúsítottak nem tudtak elszámolni.

A Csongrád Városi Rendőrkapitányság a két terjesztőt kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, s kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.

Fotók: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés