2024. március 28., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Gedeon és Johanna nevű olvasóinkat.  Holnap Auguszta napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elvittek egy tálcányi aranygyűrűt

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. Augusztus 1.

Szentesi tolvajok szabadították meg egy tálca ékszertől a csongrádi Jókai utca sarkán lévő ékszerbolt tulajdonosát. Az üzletbe szerda dél tájban egyedül lépett be egy tizenkilenc éves fiatalember, aki megkérte az eladót, hogy mutasson számára többféle ékszert. Miután a pultra került egy tálcányi aranygyűrű, a vásárlást színlelő férfi társa is megérkezett, aki felkapta a tálcát és az ékszerekkel együtt gyorsan távozott. A fürge tolvajt a közelben a harmadik társuk várta. A triumvirátusból ketten még szerdán rács mögé kerültek, a harmadik tolvajt csütörtökön fogták el.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleménye szerint a tizenkilenc éves szentesi P. Krisztián ékszervásárlási szándékot színlelve kérte a Jókai utcai üzlet leadóját, hogy vegye ki a vitrinből az ékszereket.

Amikor egy tálca ékszer a pultra került, belépett az üzletbe a társa, aki egy óvatlan pillanatban megragadta az aranygyűrűkkel megrakott tálcát, majd kirohant az üzletből. A tolvajt az ékszerbolttól nem messze a 41 éves M. László várta, akivel elmenekültek a helyszínről.

A Csongrádi Rendőrkapitányság egyenruhásai rövid idővel a bejelentés után elfogták P. Krisztiánt, s néhány órán belül a szentesi otthonából előállították M. Lászlót is. A Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói mindkét elkövetőt őrizetbe vették, ellenük lopás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A tálcányi ékszerrel lelépő fürge tolvajt, a 29 éves hódmezővásárhelyi R. Attilát csütörtök délelőtt szintén elfogták, ellene is lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés