2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új tűzoltók a csongrádi parancsnokságon

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. Július 24.

Korábban közalkalmazottként híradósi feladatokat látott el a Csongrádi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokságon Bertus Ferenc és Badar Ádám, akik a tanulmányaikat az év elején kezdték meg. A rendészeti alapismereteket a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában sajátították el, majd a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban szakmai képzésen vettek részt. A csongrádi parancsnokság állományába hétfőn fogadták be a frissen végzett szakembereket.

A szombati kibocsátó ünnepséggel ért véget az OKF Katasztrófavédelmi Oktatási Központjában a csongrádi tűzoltók kiképzése. A hétfői ünnepségen a felsorakozott szolgálatban lévő állomány előtt Szabó Bogár Imre tűzoltóparancsnok fogadta az állomány soraiba a frissen végzett kollégáit.

Bertus Ferenc és Badar Ádám az augusztus nagy részét még a helyi szakmai sajátosságok megismerésével és elsajátításával tölti, amelynek eredményéről a Szentesi katasztrófavédelmi kirendeltségen, egy vizsga során adnak majd számot.

(A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos közleményében mindkét új csongrádi tűzoltó nevét tévesen közölték. Mivel egy ilyen szervezet sajtóközleményének tényanyagát ez idáig sohasem kérdőjeleztük meg, annak tartalmát ezúttal is felülvizsgálat nélkül vettük át. Időközben a jelzésünkre az igazgatóság sajtóreferense által Attilára "keresztelt" Badar Ádám nevét a közleményben is javították. Bertus - s nem Bartus - Ferenc pontos nevét csak egy olvasónk jelzése alapján pénteken tudtuk meg, ezért a hibásan megadott vezetéknevét lapunkban csak péntek este korrigálhattuk. Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól szerkesztőségünk a továbbiakban nem vesz át híreket és információkat, s ehhez mindaddig tartjuk magunkat, amíg helyre nem állítják a kommunikációjuk hitelét, tekintélyét. - a szerk.)

Fotók: Csongrádi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés