2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Légy miatt törte össze magát és az autóját

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. Július 15.

Letért az útról, s több fának is nekiütközött annak a személygépkocsinak a vezetője, aki hétfő reggel a 451-es számú főúton Csongrád irányába haladt, majd egy rovarral került összetűzésbe. A baleset során bordatöréseket szenvedett kiskunfélegyházi sofőr elmondása szerint egy ablakon berepülő légy miatt tért át a menetirány szerinti baloldalba, ahol viszont pillanatok alatt elvesztette az uralmát a jármű felett. A sofőr jórészt a bekötött biztonsági övnek és a kinyíló légzsákoknak köszönheti az életét.

A kiskunfélegyházi vállalkozó hétfő reggel fél 8 után már Gátért elhagyva, Csongrád irányába haladt a Chrysler típusú személygépkocsijával, amikor beszállt az utastérbe egy légy, melyet megpróbált kizavarni, közben áttért a szemközti sávba, lehaladt az útról, több fának nekiütközött, majd felborult.

A bordatöréseket szenvedett férfi maga hagyta el a totálkárosra tört járművét, mely szerencsére nem gyulladt ki. A kiérkező csongrádi mentők látták el a sérültet, akit ezt követően a kiskunfélegyházi kollégáik a kecskeméti kórházba szállították. A járművet a csongrádi tűzoltók áramtalanították.

A helyszínelés idején a főút érintett szakaszán teljes útzár volt érvényben.

Fotók: Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés