2024. július 27., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Olga és Liliána nevű olvasóinkat.  Holnap Szabolcs és Alina napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Traktorral ütközött a reggeli személyvonat

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - KISKUNFÉLEGYHÁZA - 2013. Július 13.

Az utasok és a kétfős személyzet sem sérült meg abban a balesetben, mely során a szombat reggel Csongrádról Kiskunfélegyházára tartó első személyvonat összeütközött egy, a sínpárt keresztező földúton eléhajtó traktorral. A Bz-motorkocsi Kiskunfélegyháza előtt, a Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében a traktor és a vontatmány között „kapta el” a kapcsolt erőgépet, így a traktoros is karcolásokkal megúszta a balesetet. A nyári vágányzár miatt Szentes és Csongrád között közlekedő vonatpótló autóbuszok várhatóan késő délutánig egészen Kiskunfélegyházáig szállítják az utasokat, s Csongrád és Kiskunfélegyháza között csak Gátér állomást érintik.

Kisiklott és megrongálódott a Csongrádról Kiskunfélegyházára reggel 6 óra 52 perckor induló személyvonat. A baleset – mely Kiskunfélegyháza közelében, a Csongrádi úti tanyák megállóhelynél történt – során a motorkocsi a talajelmunkálóval felszerelt nehéz V-tárcsát vontató erőgéppel viszonylag szerencsés ponton, a traktor hátuljánál „találkozott”, így az ijedtségen és pár karcoláson kívül a traktorosnak sem esett baja.

Az ütközés következtében a motorkocsi kisiklott és megsérült, ezért a forgalom csak a várhatóan késő délutánig tartó műszaki mentés befejezése után, s a vasúti pálya vizsgálatát követően indulhat meg. Addig a vágányzár miatt Szentes és Csongrád közlekedő vonatpótló autóbuszok – Kónyaszék, Kettőshalom, Csongrádi úti tanyák, valamint Városi park megállóhelyek érintése nélkül – Kiskunfélegyházáig szállítják az utasokat.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés