2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kerékpárút – Súlyosan sérült az építőmunkás

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. Május 28.

A város határában hétfő éjfél körül egy útépítésben résztvevő munkást ütött el egy személygépkocsi. A jármű a 451-es számú főúton Szentes felől haladt Csongrád irányába, amikor az út mellett épülő – s az ősszel belvíz által többször is elöntött – kerékpárút-pálya kiépítésén dolgozó egyik munkást elgázolta. A szerencsétlenül járt férfit a csongrádi mentők a szentesi kórházba szállították.

Szerkesztőségünk értesülései szerint súlyos, koponya- és lábsérüléseket szenvedett az a férfi, aki hétfő éjjel a 451-es számú főút mellett létesülő kerékpárút építésén dolgozott. Az értesüléseink szerint forgalomirányító- és biztonsági őrként tevékenykedő építőmunkást a Szentes felől Csongrád irányába haladó, nem sokkal éjfél előtt közlekedő Opel típusú személygépkocsi sofőrje – vélhetően részben az eső miatt – nem vette észre, s elgázolta.

Az autó vezetője nem sérült meg, s elmondása szerint – épp az eső miatt – viszonylag lassan haladt. Emlékei szerint a férfi egy pillanat alatt került a jármű elé. A sofőr a kis sebesség ellenére már nem tudott időben fékezni, ezért az úttestre kilépett férfit elgázolta, aki az ütközés következtében a jármű szélvédőjére csapódott.

A rendőrség a 451-es számú főút csongrádi kivezető szakaszát a helyszínelés idejére teljes útzár alatt tartotta. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával tovább vizsgálja.

Fotók: Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés