2024. május 20., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Bernát és Felícia nevű olvasóinkat.  Holnap Konstantin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tisza magával ragadta Csaszit (fotókkal)

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2011. Július 12.

A Körös-toroki új kikötőnél kedd este vízben lévő holttestet fedeztek fel. Úgy tudjuk, hogy a partélen lévő lakókocsiban élő, Csaszi becenéven ismert alkalmi munkás esett a vízbe. Értesüléseink szerint a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárták.


A csongrádi üdülőterület új kikötőjénél alkonyat után fedezték fel a holttestet, melyet a csongrádi tűzoltók sötétedés után emeltek a partra. Feltehetően csak a boncolás során derül ki egyértelműen, hogy a csongrádi származású, nehéz körülmények között élő középkorú férfi pontosan miként veszítette az életét.

Úgy tudjuk, a képeinken is látható lakókocsiban élő, az italt sem megvető férfi alkalmi munkákból élt, az üdülőterületen és a városban Csaszi néven ismerték.

Az orvosszakértő a helyszínen elvégzett vizsgálatok során megállapította, hogy a férfi vérkeringése már a test vízbe kerülése előtt összeomlott, halálát nem fulladás okozta. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében, igazságügyi orvosszakértő bevonásával még vizsgálják.

Fotók: CsongrádiHírek.hu

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés