2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Begyűrűzött a szentesi bűnözés Csongrádra

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, SZENTES - 2013. Május 8.

Arany pecsétgyűrűkkel futott ki az egyik csongrádi ékszerüzletből egy szentesi fiatalember. A huszonhárom éves P. Attilát kedden fogták el a Csongrád Városi Rendőrkapitányság nyomozói. A még április derekán elkövetett lopás miatt büntetőeljárás indult ellene.

Két arany pecsétgyűrűvel szaladt ki április 18-án kora délután egy csongrádi ékszerüzletből egy fiatalember. Az eladó több gyűrűt is megmutatott férfinak, aki azok közül kettőt az ujjára is felhúzott. A fiatalembernek esze ágában sem volt az összesen százharmincezer forintot érő ékszerek kifizetése, ezért – kezén a gyűrűkkel – „olajra lépett”.

A feljelentést követően a Csongrád Városi Rendőrkapitányság nyomozói adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként május 7-én megállapították a gyanúsított személyazonosságát. A szentesi lakásáról állítottak elő P. Attilát, aki beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétség miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés