2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Éhes volt, ezért vasat lopott

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. Május 6.

Vasbeton készítéséhez szükséges acélmerevítőket, valamint fedlapokat lopott múlt pénteken egy csongrádi férfi. A negyvenkét éves tolvaj az őt elfogó rendőröknek azt mondta, hogy éhezett, a kiszemelt építkezésről ezért vitte el a mintegy százötvenezer forint értékű vasárut. A városi kapitányságon büntetőeljárást indítottak ellene.

A férfi május 3-án az esti órákban mintegy kétszáz darab, egyenként hatméter hosszú vasbetonelemet, továbbá vasból készült fedlapot, s egy aknafedőt tulajdonított el. A meghallgatása során elmondta: kifigyelte, hogy az egyik építés alatt álló ingatlanban többféle vasárut tárolnak. Múlt pénteken, az esti órákban az üvegezetlen ablakon át bejutott az ingatlan területére, majd összepakolta és elvitte a legalább százötvenezer forintot érő árut.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleménye szerint a feljelentést követően a csongrádi rendőrök széleskörű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, amelynek során elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A negyvenkét éves tolvaj azt mondta, hogy nem volt mit ennie, ezért kényszerült lopásra. Az éhes bűnelkövető ellen a Csongrád Városi Rendőrkapitányságon lopás miatt büntetőeljárást indítottak.

Forrás: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.



 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés