2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Holtan találták meg a Kis-Tiszában vasárnap hajnalban úszó, majd eltűnő fiatalembert

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. Május 6.

A családtagok, barátok, ismerősök és ismeretlenek vasárnap kora reggel óta keresték személyesen, valamint az interneten a szombaton szórakozni indult, majd vasárnap hajnalban a Kis-Tiszában úszni látott csongrádi fiatalembert. Az édesapja felhívásait az interneten hétfő délutánig több ezren osztották meg. A huszonkilenc éves férfit a Kis-Tiszában, s annak partján a rendőrök és a búvárok mellett hozzátartozók is szinte folyamatosan keresték. A huszonkilenc éves férfi holttestét hétfő délután, az eltűnés helyszínétől mintegy kétszáz méterre találták meg.

A városban legalább három helyszínen járt szombat délután és este egy csongrádi fiatalember, aki egy szórakozóhelyen végül szinte a zárásig maradt. Utoljára vasárnap hajnal 4 óra előtt a Kis-Tisza partja közelében látták gyalogolni, majd a vizében látták úszni. A helyszínen a közeli szórakozóhely egyik biztonsági őre – egy közelben lévő, a szórakozóhelyről távozó vendég jelzése nyomán – elemlámpával kutatni kezdett utána. A sötétben a fénycsóva végénél egy pillanatra látta is, de rövid idő alatt eltűnt a szeme elől. Ezt követően az esetet jelentették a rendőrségen. Rövid időn belül megkezdődött – a parton és a vízben egyaránt – a kutatás.

A fiatalember édesapja vasárnap délelőtt közzétett egy felhívást, melyben kérte, jelentkezzenek mindazok, akik tudnak a fia hollétéről, vagy az eltűnésének a körülményeiről. A felhívást hétfő délutánig több ezren közzétették. A kutatásba a rokonok is bekapcsolódtak. Hétfő délután rendőrök bukkantak rá a fiatalember akkor már élettelen testére. Az édesapa hétfő délután 4 óra előtt közölte a fia halálhírét.

Az eset körülményeiről a rendőrség ez idáig (hétfőn 20 óráig) nem tett közzé információkat.

(A hír kommentálására – kegyeleti okból – nem biztosítunk lehetőséget. Megértésüket köszönjük.)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés