2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kisteleknél vesztette életét egy batsányis diák

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD, BAKS, KISTELEK - 2013. Március 25.

A fővárosból tartott haza, Baksra szombaton egy tizenhét éves fiatal, aki a Budapest és Szeged között közlekedő vonattal Kistelekig utazott volna, de az állomáson nem szállt le, hanem attól pár száz méterre a nyílt pálya mellé került, ahol életét vesztette. Az eset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A rendőrség hivatalos közleménye szerint a fiatalember útközben valószínűleg elaludt, s a már továbbindult vonatból kiugrott. A fiú a csongrádi Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola nyolcosztályos képzésében hetedik éve vett részt, a 11/F osztály egyik jó képességű, törekvő tanulója volt.

Az egyik nővére a legnagyobb internetes közösségi portálon fényképes felhívásokban is kereste a testvérét, akiről csak annyit tudott, hogy egy vonattal indult hazafelé, s Kiskunfélegyháza előtt még akadt, aki látta is őt az egyik vasúti kocsiban. A keresés vasárnap zárult le, amikor is egy másik vonat utasa értesítette a rendőrséget. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az alábbiakat közölte:

Meghalt egy 17 éves fiatalember, miután kiugrott a Budapest felől Szeged felé tartó vonatból, mert útközben valószínűleg elaludt és nem szállt le Kisteleken. A fiatalember holttestét egy másik vonat utasa vette észre 2013. március 24-én délután, ő értesítette a rendőrséget. A helyszíni szemle kizárta, hogy bűncselekmény történt volna. (…) A vasútállomástól néhány száz méterre ugrott ki a mozgó vagonból és olyan szerencsétlenül esett, hogy meghalt. A baleset körülményeit a Kisteleki Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja.

Az esetről hétfő este a TV2 Tények című hírműsora is beszámolt. (A videó a képre kattintva, közvetlenül a TV2 weboldaláról tekinthető meg.)

A szerencsétlenül járt fiú a csongrádi Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola, a Csongrádi Oktatási Központ Tagintézménye tizenegyedik évfolyamos tanulója volt.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés