2024. március 19., kedd.       Köszöntjük névnapjukon József és Bánk nevű olvasóinkat.  Holnap Klaudia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Citroën és Audi ütközött – Ketten sérültek a Nyíl és a Bethlen Gábor utca kereszteződésében

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. Február 19.

Egy Citroën sofőrje súlyosan, egy Audié könnyebben sérült abban a balesetben, amely kedd délelőtt 10 óra után történt Csongrád délnyugati városrészében. Az ütközés során a Citroën nekicsapódott egy villanyoszlopnak, s olyan erősen roncsolódott, hogy a vezetőjét a tűzoltók csak feszítővágó használatával tudták kiszabadítani.

Az elsődleges adatok – s a szerkesztőségünk nem hivatalos forrásból származó információi szerint – a Bethlen Gábor utcán haladó Citroën sofőrje nem adott elsőbbséget a Nyíl utcán haladó Audinak, ezért a két jármű összeütközött. A karambol során a Citroën megperdült, s nekivágódott egy villanyoszlopnak.

Mint a képeinken is jól látszik, a Citroën utastere – az oszlopnak csapódás során – erősen roncsolódott, s a csongrádi tűzoltók csak feszítővágó használatával tudták kiszabadítani a súlyosan sérült sofőrt. Az Audi vezetője könnyebben sérült, ő a saját lábán hagyta el a járművét.

A baleset körülményeit a rendőrség – szakértő bevonásával – még vizsgálja.

Fotók: Donka Ferenc

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés