2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt egy Volkswagen a Széchenyi úton

Hírek - Sziréna

CSONGRÁD - 2013. Február 16.

A tűzoltókat ma délelőtt 11 óra után riasztották a Széchenyi út és az Uzsoki utca kereszteződéséhez, ahol eddig tisztázatlan okok miatt lobbant lángra egy Volkswagen Passat motortere. A pár perc alatt kiérkezett lánglovagok a tüzet gyorsan megfékezték, de az öreg járgány így is ronccsá vált. Személyi sérülés nem történt.

„Ez öreg, de ki van fizetve! – hirdette egy felirattal a tulajdonos azon a Volkswagenen, amelynek a motortere ma délelőtt hirtelen füstölni kezdett, s mire a sofőr meg tudott vele állni, a motorháztető alól már a lángok is kicsaptak. A helyi tűzoltók a riasztás után percek alatt a helyszínre érkeztek, s gyorsan megfékezték a lángokat, amelyek így a jármű utasterére nem tudtak átterjedni.

A nem hivatalos forrásból származó információink szerint a tűz egy elektromos zárlat miatt keletkezett. Az eset pikantériája, hogy a jármű – úgy tudjuk – a héten gond nélkül ment át a műszaki vizsgán.

Fotók: Révész Gábor

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés