2024. április 18., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Andrea és Ilma nevű olvasóinkat.  Holnap Emma napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hajómodellek száguldoznak a holtágon

Hírek - Sport

CSONGRÁD - 2012. Szeptember 15.

A Csongrádi Rádiós Modellező és Technikai Sportegyesület tizenhetedik alkalommal rendezte meg a nemzetközi sebességi hajómodell-versenyét. A Serházzugi-holtágon zajló megmérettetésen hét ország ötvenhárom versenyzője nyolcvanöt modellel vesz részt. A Csongrád Kupáért zajló viadal vasárnap reggel fél 9-től a döntő futamokkal folytatódik. Az eredményhirdetést várhatóan vasárnap délben tartják.

A legjobb magyar sebességi hajómodellező csapatok mellett a legkiválóbb osztrák, szlovén, horvát, szerb, román és bolgár versenyzők is részt vesznek a csongrádi modellező egyesület által szervezett, szombat délelőtt kezdődött kétnapos versenyen.

A Serházzugi-holtág melletti megmérettetés változatlanul a legnagyobb őszi Közép-Európai sebességi hajómodell-viadalnak számít. A kiváló körülményekkel – szélcsendes, hullámzásmentes vízfelülettel – kecsegtető állóvíz idén is páratlan természeti környezettel, valamit kiváló időjárással biztosította az FSR-versenyzők számára a minden bizonnyal a legjobbnak nevezhető európai modellverseny-körülményeket.

A Sághy középiskolában a versenyzők számára idén is megrendezték a szombati vacsorás ismerkedési estet, melyen a csongrádi tiszai halászlé mellé idén asztalra kerültek a kiváló csongrádi vörös- és fehérborok. A szombat éjszakai kikapcsolódás után vasárnap már délelőtt fél 9-től a döntőkkel folytatódik a bajnokság. A sportpálya melletti holtág-partra vasárnap is várják a nézőket.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés