2024. április 24., szerda.       Köszöntjük névnapjukon György nevű olvasóinkat.  Holnap Márk napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kétnapos sportmajális püspökkel és örök Fradi-kedvencekkel: Csongrád öregfiúk – FTC öregfiúk

Hírek - Sport

CSONGRÁD - 2012. Április 3.

A korábbi kiváló kapcsolatokra alapozva hívta meg a legszebb Tisza-parti kisvárosba a Ferencváros öregfiúk együttesét a Csongrád-Turbó TSE elnöke, Kiss István, aki – helyi szervezetekkel és egyesületekkel, valamint a Csongrádi Városkép Nonprofit Kft.-vel összefogva – a majálisi hosszú hétvégére kétnapos sportmajálist szervez. A sportpályán és környékén április 30-án és május 1-jén zajló rendezvénysor sztárvendége elsején az FTC öregfiúk csapata. A „Fradi” kapuját a megyés püspök védi, a pályán az FTC legendás játékosaival szemben a „csongrádi focikirályok” játszanak.

Az FTC öregfiúk csapat edzője az utóbbi években sok nehézségen átment Dzurják Csöpi. A tervezett keretcsapat: Kiss-Rigó László (szeged-csanádi megyéspüspök) – a kapuban; a mezőnyjátékosok: Szűcs Mihály, Telek András, Szekeres Tamás, Keller József, Dejan Milovanovics, Albert Flórián, Lipcsei Péter, Bubcsó Norbert, Zombori Zalán, Deszatnik Péter, Wukovics László, Horváth Péter, Szkukalek Igor, Tóth Mihály, Koch Róbert, Pogány László, Rab Tibor, Vincze Gábor, Kincses Sándor, Szeiler József, Balogh Gábor, Bánki József.

Az FTC öregfiúk csapat célja a szórakoztatás – a szeretet és a barátság jegyében. Mindig közbejöhet, hogy valamelyik játékos edzést tart, beteg, vagy éppen külföldön tartózkodik, ezért lehetséges, hogy csak közvetlenül az indulás előtt tudják megadni az FTC öregfiúk Csongrádon pályára lépő végleges összeállítását. A keretben egyébként több generáció játszik, ami a tréner szerint azért is üdvös, mert ha egy nagypapa kimegy a fiával és az unokájával egy-egy „Fradi öregfiúk” meccsre, mindegyikük mindig talál benne valakiket, akiket látott már anno futballozni.

A csongrádi sportpályán május elsején délután 5 órakor kezdődő meccsre várják mindazokat, akik szeretnének találkozni a „Fradi” sztárjaival, számukra előzetesen és a meccs után is biztosítanak személyes beszélgetési, valamint közös fotózási lehetőséget.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

{fcomment}

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés