2024. április 20., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Tivadar nevű olvasóinkat.  Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Katolikus papok rúgják a bőrt a Sághyban

Hírek - Sport

CSONGRÁD - 2014. November 18.

A Magyar Katolikus Papi Válogatott a Csongrádi öregfiúk labdarúgó csapatával november 19-én a bökényi középiskola tornacsarnokában barátságos mérkőzést játszik. A meccs szerda délután 3 órakor kezdődik. Várják a szurkolókat is, a belépés díjtalan!

Az aranylábú atyák – válogatott együtteshez méltó módon – címeres, nemzeti színű mezben lépnek pályára. A papcsapat tagjai Zalaegerszegről, Egerből, Nyíregyházáról, valamint a fővárosból és környékéről érkeznek. Ha Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke, Kiss-Rigó László ideje engedi – s az augusztus 4-e óta Csongrádon fennálló rendezetlen plébános-ügy ellenére immár nyilvánosan is mer mutatkozni a városban –, a papok kapujában a felcsúti Pancho Aréna felszentelője áll majd.

A papi válogatott ellenfele a Csongrádi öregfiúk csapata lesz. Az együttes Kurucz János és Pálfi Barna vezetésével hetek óta készül a mérkőzésre. A házigazdák fehér mezben lépnek pályára.

A különleges sporteseményt a piroskavárosi Szent József templom plébánosa, Topsi Bálint szervezi.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés