2024. március 29., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Auguszta nevű olvasóinkat.  Holnap Zalán napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Torokban a legjobb hazai labdarúgó hölgyek

Hírek - Sport

CSONGRÁD - 2014. Június 28.

A legjobb hazai női focicsapat tagjai évről-évre egy nyári hétvégén a Körös-toroki üdülőterület strandfoci pályáján adnak randevút a helyi lemezlovas srácoknak. A DJ-k a héten újfent csapatot alakítottak, s szombat délelőtt tíz órától a lányok ellen pályára is lépnek. Információink szerint az üdülőterületi aranylábú vállalkozók is követik a példájukat, az üzleti konkurensek ez alkalomra szintén egy csapatba verbuválódnak. A harmadik mérkőzést a csongrádi női csapat játssza majd az Univerzum NFC ellen. Mivel a friss előrejelzések szerint egész hétvégén napsütéses, csapadékmentes idő várható, mindazoknak, akik esetleg még szombat délután kihívják az aranylábú lányokat egy-egy meccsre, az időjárás bizton nem áll majd a sikerük útjába.

A Körös-torok megszállott rajongója, az első üdülőterületi honlap megalkotója és tulajdonosa, Hankó Zoltán szervezte idén az Univerzum NFC csongrádi bemutatkozó mérkőzéseit. A pénteki információink szerint ezúttal a DJ-k mellé – csapatba állva – felsorakoztak a helyi vállalkozók is, így a szombat délelőtt 10 órakor kezdődő baráti meccset már háromnegyed 11 előtt 5 perccel követi egy vállalkozók elleni mérkőzés is. Levezetésképpen – még ebédidő előtt – az univerzumos lányok a csongrádi női labdarúgó csapattal is megmérkőznek.

A rendezvény közösségi programoldalán további aktuális információkhoz is hozzá lehet jutni. Sőt, a két évvel ezelőtti első ilyen alkalommal készült, DJ-kel közös futsalos fotókat is meg lehet tekinteni.

A futsalcsapat tagjai számára egyébként jó ideje ismert hely Csongrád, hiszen az együttest hosszú ideje erősítő kiváló futballista hölgy, Körmöczi Ildikó csongrádi származású.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés