2024. február 21., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Eleonóra és Zelmira nevű olvasóinkat.  Holnap Gerzson napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hejessirásal bucsúzikk a nyárr?

Hírek - Önkormányzat

CSONGRÁD - 2012. Augusztus 24.

Kőrösi Tibor egyre fogyó „osztályában” péntek délután a „nebulók” meghirdettek egy helyi nyárzáró összejövetelt. A kissé megkésett plakát fantasztikusan sikerült, ugyanis szeptembertől kiválóan alkalmazható feladatlapként is – például iskolai helyesírási felmérők során. Ma esti „szórakoztató cikkünk” bizonyításaként ismét elmentettük a közpénzből fenntartott „hazugsággyár” internetes honlapjának a képét, s – nagyítható formában – közöljük az eredeti, valamint a „piros tollal” javított plakátot.

Íme az önkormányzati tulajdonú Csongrádi Városkép Kft. által működtetett hivatalos csongrádi honlapon péntek délután megjelent plakát:


Nagyításhoz kattintson a képre!

S íme a hibajelzésekkel ellátott változat:


Nagyításhoz kattintson a képre!

Mivel még ez a „teljesen apró malőr” is bizonyára következmények nélkül marad (legfeljebb a helyi politikai-gazdasági klán tagjai egymás között ismét csúnyákat mondanak a szerkesztőségünkről), ezért a két képet elemző kommentár nélkül közöljük.

Mellesleg a „propagandaüzem” alig olvasott Facebook-oldalán közzétett ajánlás kapcsán már tegnap este is akadt olvasó, aki a látottak alapján sajnálkozni „merészelt”:


Nagyításhoz kattintson a képre!

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés