2020. február 23., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Alfréd nevű olvasóinkat.  Holnap Mátyás napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Koncertből lesz a vakációs ingyenebéd

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Július 5.

Nemeskéri-Orbán István csongrádi költő kezdeményezésére ma este jótékonysági hangversenyt ad a Nagyboldogasszony-templomban Mága Zoltán hegedűművész. A koncert teljes bevételét a rászoruló gyermekek nyári étkeztetésére ajánlják fel.


A Pro Concordatia Populorum Lovagrend Magyarországi Szervezetének főprefektusaként kezdeményezte Nemeskéri-Orbán István csongrádi költő azt a jótékonysági koncertet, melyet ma este 7 órától tart a Nagyboldogasszony-templomban Mága Zoltán világhírű hegedűművész. A kezdeményezést az első perctől támogatta „A Kárpát-medencében élő magyarok” Kiemelten Közhasznú Alapítvány igazgatója, Földes István, valamint Csongrád polgármestere, Kőrösi Tibor is. A város első polgára a szervezéshez az önkormányzati tulajdonú Csongrádi Városkép Nonprofit Kft. közreműködését ajánlotta fel, így a hangversenyt népszerűsítő plakátok és reklámok a város költségén jelentek meg.

A virtuóz előadóművész a 100 Templom című jótékonysági koncertsorozatába illesztett rendezvényre a templom főbejáratánál még lehet jegyet váltani. A belépésért személyenként egységesen kétezer forintot kérnek, ám ha valaki nagyobb összeggel kívánja támogatni a kezdeményezést, több belépőjegy együttes megváltásával ezt is megteheti.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés