2020. február 25., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Géza nevű olvasóinkat.  Holnap Edina napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyilvános koncerttel zárul a zenetábor

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Június 30.

A Csemegi könyvtár öt ingyenes nyári tábora közül egy nyílt hangversennyel zárul. A koncertre péntek délután fél 5-re várják a zenebarátokat. A helyszín az intézmény olvasóterme. A belépés díjtalan.

Befejezéséhez közeledik a Csemegi Károly Könyvtár és Információs Központ egyik legsikeresebb pályázati programsorozata (TÁMOP 3.2.11//10-1-2010-0011), amelyben hat csongrádi és kistérségi általános iskola, öt óvoda, valamint a könyvtár vesz részt. Az intézmény az uniós pályázaton közel negyvenmillió forintot nyert. A drámatábor, valamint a művészeti-zenei tábor pénteken zárul. Ez utóbbi befejező attrakciója egy nyílt hangverseny lesz, melyen a résztvevő fiatalok számot adnak mindarról a tudásról, amit a tanév idején számukra tartott foglalkozásokon, valamint a vakációs ötnapos rendezvényen elsajátítottak.

A még hátralévő egyetlen programot - a mesetábort - a könyvtár udvarában augusztus 1-től 5-ig tartják. A már nagy hagyományokra épülő táborba huszonöt gyermek jelentkezett. A gyermekkönyvtár könyvtárosai mellett pszichológus és drámapedagógus is foglalkozik majd a kisdiákokkal. Sok-sok játék, manuális foglalkozás, valamint - a tábor zárásaként - egy színházi előadás is színesíti programsort.

Mivel az alapfokú oktatási intézmények és a könyvtár az uniós pályázaton kiemelkedően sikeresen szerepelt, a táborokban még az étkezések és a kirándulások is ingyenesek.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés