2024. július 22., hétfő.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Lenke napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiss Attilát kinevezték a CSOK igazgatójává

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Június 1.

A Csongrádi Oktatási Központ (CSOK) eddigi megbízott vezetőjét, Kiss Attilát a Csongrád Megyei Közgyűlés május 27-i ülésén igazgatóvá nevezték ki.

Az előző igazgató, Kőrösi Tibor polgármesterré választása óta a CSOK-ot megbízott igazgatóként vezető Kiss Attilát május 27-én egyhangú döntéssel nevezte ki a Csongrád Megyei Közgyűlés a három csongrádi középiskolát tömörítő szervezet igazgatójává.

Döntöttek a szentesi Boros Sámuel Szakközépiskola igazgatói kinevezéséről is, ezt az intézményt Molnárné Tóth Gyöngyi, a korábbi megbízott igazgató vezetheti.

Lezárták a korábbi megyei múzeumigazgató ellen lefolytatott fegyelmi eljárást is. A közgyűlés (mint fegyelmi tanács) a múzeumi beruházásokkal kapcsolatosan kilenc pontban állapította meg Zombori István kötelezettségszegéseit. Eszerint – többek között – a tulajdonos döntési jogkörének korlátozásával, fedezet nélküli kötelezettségvállalással, garancia veszélyeztetésével, bejelentési kötelezettség elmulasztásával, számlák teljesítés-igazolás nélküli kifizetésével, az anyagi források nem kellő védelmével, valamint szabálytalan, részben dokumentálatlan beruházásokkal volt megalapozottan vádolható. A fegyelmi tanács – ellenszavazat nélkül, 14 igen és 1 tartózkodás mellett – úgy döntött, hogy a fegyelmi eljárást megszünteti. Zombori ugyanis időközben nyugdíjba vonult, s a munkavégzési kötelezettsége alól már felmentették.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés