2020. május 29., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Janka és Zsanett napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elektro-Torok fény- és hangáradattal

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Június 17.

Összefogott a csongrádi legnagyobb városközponti, s a legnagyobb Körös-toroki szórakozóhely, az idén húszéves Happy Day és a nemrég megújult Red Light Club, így a nyári tanítási szünet első hétvégéje hatalmas party-val indul. A tiszai üdülőterületen a Happy Dance Gardenbe fiatalok tömegét várják a szervezők.

Az elmúlt években még csak kóstolgatták a szervezők az idei szezonra már kialakult Elektro-Torok stílust. A többek között a techouse, a progressive és a house ötvözetéből létrejövő hatalmas buli hangulatáról hét DJ gondoskodik, itt lesznek a régiónk legjobbjai, de jön négy nagy név is.

Az Elektro-Torok helyszínéül elsősorban azért választották a Happy Dance Gardent, mert ennél jobb és méreteiben is megfelelő nyári szabadtéri programhelyet még kitalálni se lehetne Csongrádon. Az előző évek gyakorlata szerint, főként interneten terjedt eddig a buli híre. Mára kiderült, hogy igen gyorsan kialakul majd a teltház, érdemes minél hamarabb, akár már szombat kora délután megérkezni a helyszínre. A korán érkezőket meglepetésárak is fogadják, hiszen éjfél előtt mindösszesen 800 forintba kerül az egyébként 1200 forint értékű belépőjegy.

Fő támogatóként a party szervezőit segíti a Bomba energiaital gyártója is, nekik köszönhetően a hangulatot erotikus tánc show is fokozza. Az már előre garantálható, hogy a buli extra hanggal és fénnyel ragyogja majd be a Körös-toroki éjszakát.

Az Elektro-Torok rendezvénye semmiképpen nem marad el, hiszen a szervezők egy esetleges rossz időre hatalmas bulisátorral készülnek.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés