2020. május 29., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Janka és Zsanett napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bedő Tamás visszaült az elnöki székbe

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Június 4.

Fél éven át elnök nélkül, Justin Imre alelnök irányításával működött a Magyar Szocialista Párt (MSZP) csongrádi helyi szervezete. A június 3-i tisztújító taggyűlésen elnököt választottak, a feladatot Bedő Tamás volt csongrádi polgármester, a megyei közgyűlés szocialista frakciójának tagja vállalta fel.

Főként az MSZP csongrádi alapszervezetének szervezési tevékenységét irányítja az elnökké választott Bedő Tamás volt polgármester, aki korábban, az első számú városvezetővé választása előtt már huzamosabb ideig ellátta ezt a feladatot. A helyi önkormányzati képviselő-testületi tagságáról még februárban lemondott politikustól megtudtuk: elsősorban most a csongrádi szocialisták is azt várják, hogy az MSZP helyzete országosan rendeződjön.

Az új pártelnök ellenségkeresés helyett párbeszéden alapuló politizálást ígér. Bedő Tamás szerint rövidesen jól láthatják majd a csongrádiak, hogy az MSZP a stílusában is merőben mást testesít meg, mint a jelenlegi legnagyobb kormánypárt.

A jövőről szólva Bedő Tamás kifejtette: továbbra is a Csongrád Megyei Közgyűlés tagja marad, s – a pártszervezeti szabályzat értelmében – ezentúl már az MSZP megyei elnökségének is tagja lesz, de ennél több funkciót nem vállal fel, így a Kistelek és Csongrád térségi országgyűlési választókerületi elnökséget sem látja el. Ez utóbbi szocialista tisztség egyébként a megyei 4-es számú kerületben több mint egy éve betöltetlen, s feltehetően mindaddig az is marad, amíg ki nem derül, hogy a későbbiekben miként alakul át a választókerületi rendszer.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés