2023. október 01., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Malvin nevű olvasóinkat.  Holnap Petra napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hulladékot gyűjtöttek a polgárőrök (fotókkal)

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011 Június 3.

 

Külterületi illegális hulladéklerakókat számolt fel a Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület. A munkában 25 polgárőr vett részt. E tevékenységükkel kapcsolódtak a TeSzedd elnevezésű országos akcióhoz.

A Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület tagjai idén is részt vettek az országos szemétgyűjtési akcióban. Mint Nagypál Sándor elnöktől megtudtuk, május 27-én délután közutak mellett gyűjtötték a hulladékot. Az akciójuk során a polgárőrök felszámoltak öt illegális szemétlerakó helyet: kettőt a régi szentesi út, hármat a kiskunfélegyházi út mellett. Az akcióban 25 polgárőr vett részt, közöttük voltak az egyesület vezetőségének tagjai is.

A polgárőrök a hulladék elszállításához a Csongrádi Víz- és Kommunális Kft.-től kaptak segítséget. A részben önkormányzati tulajdonú cég egy tömörítő-szállító gépkocsit biztosított az egyesület számára, amellyel az akció során összegyűjtött 890 kilogramm szemetet a felgyői hulladéklerakó telepre vitték.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés