2023. október 01., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Malvin nevű olvasóinkat.  Holnap Petra napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az öncenzúra Jobbik oldala

Hírek - Közélet

 

CSONGRÁD - 2011. Június 3.

Kimaradt a sokszorosított szórólapokról a Jobbik Magyarországért Mozgalom segélyezési politikára vonatkozó véleménye. Értesüléseink szerint a párton belül néhányan „túl erősnek” tartották a kérdéses mondatot, ezért öncenzúrát végeztek.

„A segélyezés a plafonon, a posta előtt még mindig folyik segélyosztás, ami enyhén szólva visszataszító azoknak, akik dolgoznak.” Ez a mondat már nem szerepelt a Jobbik Magyarországért Mozgalom csongrádi szervezetének sokszorosított szórólapjain, amelyeket még e hétvégén eljuttatnak valamennyi csongrádi postaládába.

A párt, amely megalakulása óta kiemelten foglalkozik a segélyezési kérdések és visszásságok ügyével, ez alkalommal a radikális véleményalkotástól radikálisan visszatáncolt Csongrádon. A szóróanyag eredeti változatát közvetlenül a sokszorosítás előtt öncenzúrának vetették alá. Úgy tudjuk, az ominózus mondat a párton belül vitát váltott ki, többen „túl erősnek” tartották a kijelentést, miszerint a nyilvános segélyosztás visszataszító a dolgozó emberek számára.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés