2020. május 29., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Janka és Zsanett napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szülinapi bulihegyek a Happy Day-ben

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Augusztus 20.

Húszéves a Happy Day, amely a Körös-toroki üdülőterület legnagyobb szórakoztató és vendéglátó komlepxuma. Az idén hatvanéves tulajdonos, Szigeti Szabolcs és üzlettársai a szülinapra bulihegyekkel készültek. Ma éjjel három helyszínen hét DJ szórakoztatja a vendégeket.


 

A növekvő homokpart és a csodálatos nyári idő ma kora délutánra ezreket vonzott az egyedülálló szépségű Körös-toroki üdülőterületre.

A területen működő vendéglátó egységek az éjszaka folyamán is ezrekre számítanak. A legnagyobb létesítményben, az épp e hétvégén húszéves Happy Day-ben a DJFestival & Elektro-Torok mellett – a fedett teraszon – DJ Neptun szokásos hétvégi bulija, valamint a Tiszavirág Zeneklubban DJ Szigeti retro party-ja is várja a nyáresti kikapcsolódásra vágyókat.


Nagyításhoz kattintson a képre!

A születésnapi kedvezményrendszer lényege: a DJFestiválra váltott jegyek a másik két buliba is érvényesek, sőt, a fedett teraszra szóló kedvezményes jegyet váltók is ingyen léphetnek be a Tiszavirágba.

A mai részletes programok, s az eddigi bulikon készült fotók a Körös-torok hivatalosnak tekinthető honlapján láthatók.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés