2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

MOZGI-nap az ifjúsági házban

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. December 9.

A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete a MOZGI-projekt kedvezményezettjeként a megváltozott munkaképességűek részére képzéseket indított. Munkaerőpiacon keresett szakmákat kívánnak nyújtani a rászorulóknak. A képzéseket otthon, távmunka keretében is biztosítják a hallgatók részére. Csongrád megyében száz személy helyzetbe hozását vállalták. A lehetőségre eddig már kétszázötvennél többen jelentkeztek, illetve érdeklődtek.

Személyiségfejlesztő és konfliktuskezelői tréningeken is részt vehettek a mentoráltak, melynek szintén nagy hasznát vehetik majd az életük során. Mindemellett a szervezők alapvető célja, hogy a képzések résztvevői egy jó csapat tagjai legyenek.

Az egyik összekovácsoló erőt a családi napok jelentik. A bensőséges hangulatú programsort december 14-én negyedik alkalommal rendezik meg. A csongrádi ifjúsági házban vasárnap 9 órától a gyermekek, az unokák és a házastársak hasznosan, jó légkörben tölthetik el a nap jelentős részét.

A családi nap keretében 10 órától előadást tart Zalai Antal, a MOZGI-projekt szakmai vezetője szeretetről, megértésről és elfogadásról. Ezt követően megérkezik a mikulás, s a puttonyból minden jelenlévő gyermeknek jut majd ajándék.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés