2024. április 19., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Emma nevű olvasóinkat.  Holnap Tivadar napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Híradó – Megújulóban a városi televízió

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. December 2.

Az új önkormányzati vezetés az októberi alakuló ülésen – zárt ajtók mögött, közös megegyezéssel – szerződést bontott a Csongrádi Városkép Nonprofit Kft. ügyvezetőjével. A Kőrösi-Pap-Gyovai trió munkásságának egyik eredményeként Szegedről Csongrádra invitált Molnár Ákos visszatért a megyeszékhelyre, álláshelyére november 13-án egyhangú döntéssel nevezte ki a képviselő-testület a csongrádi Juhászné Hajdu Anikót. Az új ügyvezető a kifejezetten kommunikációs és városmarketing tevékenységre alakítandó önkormányzati cég berkeiben megkezdte a városi televízió megújítását. A helyi médiarendszerben egyúttal a teljes struktúraváltás is elkezdődött, de még nem zárult le, emiatt a december elsején elkészült első, új arculatot tükröző hírműsor még csak megújulónak tekinthető, ám már így is, akár a laikus néző szemével is szembetűnőnek nevezhető a változás.

A megújuló csongrádi médiarendszer egyik új eleme, az igazán megújult arcát január második felétől mutató televíziós híradó első adása az alábbi képre kattintva felugró ablakban megtekinthető.

Forrás: YouTube

Az új városi televízió vezetése a műsorokat az adásnapok estéjétől online is elérhetővé teszi. A leendő városi közösségi médiaportál beindításáig is számos helyen, így lapunk Facebook-oldalán keresztül is elérhető lesz az adások felvétele.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés