2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap még tart az ideiglenes forgalmi rend

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. November 1.

Az emlékezés ünnepének hétvégéjén a csongrádi köztemető környékén vasárnap estig tartják fenn az ideiglenes forgalmi rendet. Szerkesztőségünk információi szerint a köztemetőt övező utcákban a közlekedők döntő többsége eleddig kellőképpen figyelt az ideiglenesen kihelyezett közlekedési jelzőtáblákra, s a zömük az érvényben lévő átmeneti szabályokat maradéktalanul betartotta. A közlekedés irányítását a rendőrök idén is a polgárőrökkel karöltve végzik. A csongrádi köztemetőben, az „öregtemetőben”, s a két kegyeleti terület környékén az egyenruhások és a civil szervezet tagjai szintén szorosan együttműködve ügyelnek a közbiztonságra.

Szerkesztőségünk információi szerint az esetleges szabálysértések alkalmával a rendőrség idén nem a büntetések kiszabását, inkább a figyelmeztetést helyezte előtérbe. Szombat estig a temető környéki rendőri intézkedések kapcsán szerkesztőségünkhöz nem érkezett olvasói panasz – igaz, a cikkünk megjelenésének időpontjáig dicséret sem illette a rendfenntartókat.

A közlekedők irányításában, valamint a temető, s az azt övező közterületek közbiztonságának biztosításában idén is részt vesznek a Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület tagjai. A jelentős együttes hatósági és civil felügyeleti jelenlét ellenére fokozottan ajánlott az óvatosság. A gépjárművel érkezők a temetőkörnyéki utcákban, a Kéttemető út mellett, s a parkolókban megállva se hagyjanak a gépkocsik utastérben könnyen szemügyre vehető értéket, a szemfüles bűnözők ugyanis vélhetően vasárnap sem pihennek.

Fotók: Révész Gábor

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés