2024. május 05., vasárnap.       Köszöntjük névnapjukon Györgyi nevű olvasóinkat.  Holnap Ivett és Frida napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mit/kit akar a Jobbik?

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Október 1.

Október második felétől radikális változást szeretne Csongrádon a Jobbik. Ennek érdekében minden önkormányzati választókerületben állítottak jelöltet, polgármesterjelöltjük viszont nincs. A párt helyi elnöke, Laczkó Zsolt szerkesztőségünk érdeklődésére kifejtette a polgármester-választással kapcsolatos álláspontját, de nevet nem említett. Szerinte az a fontos, hogy október második felétől a közélet minden teréről ki lehessen söpörni a szemetet.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Csongrádon polgármesterjelölt nélkül készül a helyhatósági választásra. A három jelölt közül kettő független, így a külső, nem hivatalos párttámogatásuk lehetséges lenne. A Jobbik helyi elnöke, Laczkó Zsolt a polgármesterjelöltek esetleges támogatásával kapcsolatos érdeklődésünkre azt mondta, hogy egyik jelölt mögé sem állnak be. Ugyanakkor leszögezte, hogy a Jobbik Csongrádon radikális változást akar elérni, ezért arra kérik a szimpatizánsaikat, hogy ennek szellemében voksoljanak. Szerinte Csongrádon most olyan elsőszámú vezetőt kell választani, aki kellőképpen felkészült, képes az együttműködésre, s a közélet minden teréről hajlandó kisöpörni a szemetet.

A radikális változás megkezdésének bebiztosítása érdekében minden választókerületben a párt eszmeiségét bátran felvállaló, maximálisan a város érdekében dolgozni akaró személyt indítottak. Laczkó Zsolt úgy véli, a jelöltjeik megválasztása esetén meg lehet kezdeni Csongrádon egy új vezetői réteg kialakítását.

A Jobbik leendő önkormányzati munkájáról az elnök kifejtette: amennyiben a csongrádiak a változás mellett teszik le a voksukat, garantálja, hogy az elmúlt évek valamennyi önkormányzati gazdasági ügyét teljes mértékben átvilágítják, s még a kisebb stiklik kapcsán is kezdeményezik büntetőeljárás megindítását. Szerinte kedvező előjelnek tekinthető, hogy a kapkodó, vagdalkozó helyi kiskirályok egyre inkább remegnek, mert tudják, hogy a sötét ügyeik október második felétől mind napvilágra kerülnek.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés