2020. május 29., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Magdolna nevű olvasóinkat.  Holnap Janka és Zsanett napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdődött az ezerforintos fesztivál.

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Augusztus 4.

Ha élne Rózsa Sándor, bátran tanulhatna az idei Körös-toroki Napok idején alkalmazott módszerből, amely jogilag sebek sorától vérzik, s egy cégnek szép bevételt eredményez. Az ezer forintba kerülő parkolójegyet már a Kerekároknál meg kell venni, a jeggyel rendelkezők kukoricaföldön parkolhatnak.

Az idei Körös-toroki Napok nagyszínpadi programjai, így az összes koncert ingyenesen látogatható, a helyszínt gépkocsival megközelítők azonban járművenként parkolási díjnak álcázott belépődíjat kötelesek fizetni. A jegyet nem váltók a bökényi és a városközponti parkolókban állhatnak meg, cserébe viszont a távgyaloglás révén ingyen jár nekik a testmozgás lehetősége. Az effajta díjbeszedés jogi háttere számos sebből vérzik, hiszen a hatályos helyi rendeletek szerint Csongrád belterületén ilyen, útra kiálló módszerrel nem lehetne pénzt kasszírozni. (E téma részleteire a ma kora estétől olvasható cikkünkben még visszatérünk – a szerk.)

A Körös-toroki Napok programsora idén sem csak a nagyszínpadi produkciókból áll, a legátfogóbb, folyamatosan aktualizált rendezvénysor Hankó Zoltán magánfenntartású honlapján folyamatosan figyelemmel kísérhető.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés