2024. április 19., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Emma nevű olvasóinkat.  Holnap Tivadar napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Laguna – Tesis buli után jön a szezonzáró

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Augusztus 23.

Hamarosan véget érnek a bulik a Körös-toroki üdülőterületen. A június elején teljesen átalakított egykori „vállalkozói udvarban” e hétvégén Tesis buli, a hónap utolsó szombatján szezonzáró party várja a régió egyik legjobb és legmodernebb szabadtéri szórakozóhelyétől ez évre búcsúzókat. A Laguna Beach Club mindkét rendezvénye már este 10 órakor megkezdődik, s másnap hajnal 4 óráig tart.

Az augusztus 23-i Körös-toroki Tesis bulin éjjel 10-től hajnal 1-ig DJ Lennard, majd hajnal 4-ig Gabriel B és Molnár Bé (MC) garantálja a hangulatot. A party közösségi eseményoldalán elérhető számos további információ, valamint a hangolódáshoz a legjobb zenei mixek linkjei is megtalálhatók. A „Tesis buli-kártyát” felmutatók számára a belépés éjjel 11 óráig díjtalan. A jegy kártya nélkül 11 óráig ezer, utána ezerötszáz forintba kerül.

A Laguna Beach Club szezonzáró bulijának eseményoldalához már most érdemes csatlakozni, a nyárbúcsúztató rendezvényre ugyanis a csatlakozással, s pár apró egyéb lépéssel VIP-belépőjegyeket lehet nyerni. Az augusztusi utolsó szombat éjszakán és vasárnap hajnalon a zenei élményt garantálják: Big Bill, Alex T, Katapult DJ. A Laguna záróbuliján Bomba energiaital-akcióval is várják a vendégeket.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés