2024. március 28., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Gedeon és Johanna nevű olvasóinkat.  Holnap Auguszta napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Happy Day – Az ünnep előestéjére is készülnek

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Augusztus 15.

A Körös-toroki Happy Day Beach tulajdonosa, Szigeti Szabolcs nem csak a szombat éjszakai és vasárnap hajnali bulira készül. A hatályos helyi rendelet értelmében – az üdülőterületen egyedüli vendéglátóhelyként – élnek a hét közepére eső munkaszüneti nap előestéjére vonatkozó zenés rendezvénytartás lehetőségével is. Az üdülőterületen szálláshelyként és melegkonyhás vendéglátóhelyként működő vendéglátóegységek ugyanis nem csak hétvégén tarthatnak zenés rendezvényt. Szigetiék ezért most szerencsét próbálnak, s megkísérlik a vendégeket kedd este is a Tisza partjára csalogatni. Az előrejelzés szerint az időjárás kiváló lesz, a Happy Day Beach zenemesterei pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy a jó időhöz ütős hangulat is párosuljon.

A Happy Day Beach július végén megújult szórakozóhelyén, a folyóparti zeneklubban szombat éjjel és vasárnap hajnalban ingyenes belépéssel, valamint energiaital akcióval várják a vendégeket. A jó hangulatról ez alkalommal is a Happy Day Beach idei zenemestere, DJ Louis gondoskodik.

A jövő heti, hétközi munkaszüneti nap (Szent István napja) előtt egy könnyed nyári bulizásra invitálja a csongrádiakat és a környékbelieket Szigeti Szabolcs, aki a zeneklubba próba-szerencse alapon szervezi kedd estére a bulit. A belépés kedden is díjtalan lesz, s – a Körös-toroki Napokhoz kapcsolódóan, némi nosztalgiát ébresztve – még Tibi atya fröccsműhelyét is újranyitják.

Mint Révész Gábor alábbi fotóin is látható, a Körös torkolatánál kiváló a part. S bár az Országos Vízjelző Szolgálat Tisza vízállására vonatkozó előrejelzése szerint augusztus 20-ig Csongrádnál mintegy tizenöt-húsz centimétert emelkedhet a vízszint, vélhetően még az ünnep délutánjára is bőven marad vízmentes homokföveny.

Az Időkép Csongrádra vonatkozó előrejelzése szerint egyébként még korántsem kell búcsúztatni a nyarat, a jövő hét derekára visszatér az igazi strandidő, s azt követően is nagy valószínűséggel még lehet vissza-visszatérő forróságra számítani.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés