2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Laguna – Ingyenes buli Big Billel

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Augusztus 15.

A régió egyik legnagyobb nyári szórakozóhelyének működtetői által megbízott szervezők a jövő évre halasztották az első Miss Laguna Beach választást. A hétvégére tervezett Körös-toroki szépségverseny elmaradásáért kárpótlásként egész este és éjjel, valamint még hajnalban is díjtalan belépéssel várja a bulizókat a Laguna Beach Club. Az est hangulatát Big Bill garantálja.

A Körös-toroki üdülőterületet bérlő, s azon belül a Laguna Beach Clubot saját fenntartásban működtető Pure Music Kft. vezetője által kiadott közlemény szerint „sajnálatos módon idén a Miss Laguna Beach választás technikai okok miatt elmarad. A szépségverseny – az idő szűke miatt – már csak a 2015-ös szezonban kerül megrendezésre. A szervezők a már jelentkezett hölgyeknek felajánlanak egy-egy VIP páros jegyet az augusztus 23-án megrendezendő Tesis Bulira, vagy a Laguna záró estjére, amit augusztus 30-án tartanak. Így viszont augusztus 16-án a vendégek ingyen látogathatják majd a Laguna Beach Clubot, ahol Big Bill szórakoztatja a nagyérdeműt!”

Mint Révész Gábor alábbi fotóin is látható, a Körös torkolatánál kiváló a part. S bár az Országos Vízjelző Szolgálat Tisza vízállására vonatkozó előrejelzése szerint augusztus 20-ig Csongrádnál mintegy tizenöt-húsz centimétert emelkedhet a vízszint, vélhetően még a nemzeti ünnep délutánjára is bőven marad vízmentes homokföveny.

Az Időkép Csongrádra vonatkozó előrejelzése szerint egyébként még korántsem kell búcsúztatni a nyarat, a jövő hét derekára visszatér az igazi strandidő, s azt követően is nagy valószínűséggel még lehet vissza-visszatérő forróságra számítani.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés